קממבר עטופה בעלי גפן

גבינה חצי קשה בעלת טעם עדין, מצופה בעובש לבן ובעלי גפן המעניקים ארומה נוספת ומעט חמצמצה ומייפים את הגבינה. ניתן לקנות את הגבינה בשלה מאוד ובעלת טעם עז ומרקם רך עד נוזלי או פחות בשלה, בעלת מרקם קשה יותר ונוח לפריסה לאירוח ובטעם עדין יותר. ככל שהזמן חולף הגבינה הרכה יותר תהפוך ליותר נוזלית וטעמה הופך דומיננטי ואילו הגבינה הקשה תתקשה עם הזמן. לשמור את הגבינה בקירור. להוציא את הגבינה מהמקרר כמה שעות לפני ההגשה